Mreža blogova

U Digitalnoj Mreži nalaze se blogovi razne tematike; od video savjeta o šminkanju i informacijama kako izgubiti par kilograma, preko informacija o najnovijim filmovima, pa sve do alternativnog liječenja i teorija zavjere. Još blogova dolazi uskoro…

Trenutna lista blogova u mreži:

Antimaterija >>

Blog koji objašnjava “kako stvari funkcioniraju”. S tematikama kao što su teorije zavjere, alternativne metode liječenje, paranormalne aktivnosti i tajne svemira, blog privlači raznoliku publiku.

Filmografija >>

Blogerica Sanja Štetić pokušava recenzirati sve moguće i nemoguće filmove i serije, te biografije glumaca. Pogledajte kako ona vidi i komentira kako najnovije blockbustere, tako i klasične filmove.

Fitness vibra >>

Instruktorica Krav Mage Sara Grgić vodi programe samoobrane za žene i djecu. Na blogu Fitness vibra piše o samoobrani, vježbanju, oblikovanju tijela, zdravom životu i pravilnoj prehrani.

Moderna djevojka >>

18-godišnja djevojka koja je u zadnje vrijeme uvela zdravu prehranu i fitness u svoj život. Želi podijeliti svoja iskustva i trikove s drugima te ih inspirirati da učine korak naprijed prema kvaliltetnijem i boljem životu.

Moja ljepota >>

Pročitajte najnovije savjete o šminkanju, recenzije kozmetičkih proizvoda, naučite kako najjednostavnije napraviti novu frizuru i opustite se uz Anu Buden – profesionalnu šminkericu!

Moje dijete >>

Moje dijete je blog koji pišu mame za mame. Ovdje nećete naći profesionalne savjete i jednostavna rješenja, već mame nude osobne savjete i pomoć na način na koji su one pristupile odgoju djece.

Savršena >>

Saznajte kako biti savršena na jedinstvenom kolaborativnom blogu! Video savjeti za ljepotu – kako se savršeno našminkati, doći u formu, relaksirati se i jednostavno riješiti stresa.

Ženski svijet >>

Ženski svijet Ane Zibar. Pročitajte najnovije savjete o ljepoti, vježbajte uz naš video, naučite kako napraviti svoju vlastitu kozmetiku i opustite se uz Anin ženski svijet!

Informacije za blogere koji žele postati dio mreže blogova

Što je to mreža blogova?
Kako funkcionira mreža blogova?